Årets DreamTeamkonsert - Transform

Jovan Pavlovic Trio & Luftforsvarets musikkorps
Balkan Big Band!

Ellevill rytmelek, impulser fra mange verdenshjørner og virtuost samspill: Jovan Pavlovic Trio og Luftforsvarets musikkorps har funnet hverandre. Sammen er de dynamitt! Serbisktrønderske Jovan Pavlovic har komponert og arrangert musikken og det blir en konsert som boltrer seg i spennet fra balkanske rytmer til argentinsk tango, klassiske toner, jazz og brass! Når trioen spiller sammen med byens beste blåsere blir resultatet en musikalsk opplevelse bortenfor det aller meste!

Jovan Pavlovic – trekkspill
Erik Nylander – perkusjon
Gjermund Silset – bass
Luftforsvarets musikkorps
Helge Sunde – Dirigent
Luftforsvarets musikkorps
Årets DreamTeam-artist er Jovan Pavlovic

Trondheim er benådet med mange flotte musikere innen alle sjangere som reiser rundt i Norge og resten av verden og setter regionen på kartet. Vi i Transform er privilegerte som har muligheten til å jobbe med musikere og musikkinstitusjoner som favner om den samme interessen som oss, etnisk inspirert musikk fra hele verden. Hvert år spør vi en musiker i regionen om å være Årets DreamTeam-artist og sette sammen sitt eget, unike prosjekt for festivalen.

En langvarig venn av Transform og en unik musiker, årets DreamTeam-artist er Jovan Pavlovic. Han ble født i Beograd i Serbia i 1975 og vokste opp med alle de etniske musikkstilene på Balkan. Han kom til Trondheim for å studere musikk og heldigvis ble han! Han har brakt Balkan til Trondheim ved så mange anledninger og spilt med alle musikkinstitusjonene. Han har konserter for alle aldersgrupper og alle elsker det.

En stor takk til deg for at du tok utfordringen og gir oss to flotte konserter på årets festival, Jovan.

Share: